Williams TalentBox

WORKSHOPS EN LESSEN

Coaching - Music - Karate - Lifestyle   

voor alle leeftijden van alle doelgroepen

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Ik ben William hummel en ben 49 jaar. Getrouwd en we hebben 2 kinderen

Ik ben een Beatboxer,DJ en karateka (karate beoefenaar)

Hierin geef ik Workshops en Lessen.

En ben ik vertegenwoordiger van natuurlijke producten

In 2016 ben ik begonnen als zzp-er. Hierbij heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt!


COACHING

Als coach begeleid ik jong en oud met of zonder beperking. Sommigen hebben een nare gebeurtenis meegemaakt, last van faalangst of moeite met een grote verandering. Als coach help ik door middel van muziek of sport dat ze hun zelfvertrouwen en eigenwaarde terug krijgen.

Mijn doel is om alle mensen, of het nou gaat om jeugd, volwassenen of om mensen met een beperking, iets te leren waarbij ze  plezier hebben: “Wat maakt jou blij?”

 

Ik heb de diploma Sociaal Agogisch werker maatschappelijke zorg niveau 3

Mijn specialiteiten combineer ik om de zorg te kunnen bieden waar ze om vragen: Sport, Muziek en Gezondheid.


BEATBOXEN

Meer dan 15 jaar beoefen ik het Beatboxen. Beatboxen is dat je geluiden en muziek maakt met je mond.

Denk aan geluiden van een Drumstel, trompet, scratchen van een plaat, robot geluiden etc.

Door een programma van vroeger genaamd Yo MTV Raps ben ik begonnen met Beatboxen.

Ik hoorde in dit programma iemand Beatboxen. Ik vond het geweldig om te horen. Ik ben gaan oefenen maar het lukte niet helemaal. Iemand uit mijn kennissenkring heeft mij op weg geholpen met de basis technieken en daarna ben ik veel gaan oefenen door te luisteren naar verschillende Beatboxers waaronder Rahzel. Rahzel word the godfather of noise genoemd en is ook wereldkampioen geweest. In 2013 en 2016 heb ik bij hem op het podium gestaan.(zie You Tube Rahzel en William)

In 2016 kwam ik in contact met Tony scott (zie Tony scott en William)een rapper van de jaren 90. Veel optredens met hem gedaan als Beatboxer. In 2017 kwam ik voor het eerst op het podium te staan met Ali B.

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Nu geef ik workshops en lessen aan jong en oud met of zonder een beperking door heel nederland.

Bij de workshop/lessen zal ik zelf zorgdragen voor de benodigde apparatuur o.a. een speaker, vocal processor en 4 microfoons. Hierbij leer ik je de basis technieken. Dit gaat gevormd met veel plezier! 


DJ

Hardcore platen mixen dat is ook mijn passie. En daar geef ik Workshops en lessen in.


KARATE

Al meer dan 25 jaar beoefen ik de karate. Daarnaast geef ik karate les aan kinderen/ jeugd vanaf 6 jaar in de wijk Rietlanden en in Diever.

Ik geef  Workshops door heel nederland aan jong en oud van allerlei doelgroepen.

Tijdens een workshop leg ik uit waar karate vandaan komt,wat het betekent en hoe ik er zelf mee in aanraking ben gekomen.

Aan de deelnemers van de workshop wordt o.a. zelfdiscipline, zelfbeheersing, zelfontwikkeling zelfvertrouwen en zelfverdediging geleerd.

 

De deelnemers krijgen een workshop met als doel dat ze met een goed gevoel weer naar huis gaan en er thuis iets over kunnen vertellen en zelfs een aantal oefeningen kunnen laten zien.


LIFESTYLE

 

Zija:  Hierbij gaat het om de vrucht Mangosteen en de Moringa plant.

 

Mangosteen is een vrucht uit zuid oost azië waar de meeste antioxidanten in zit.
Een van de belangrijkste antioxidanten die in de mangosteenschil zijn te vinden heet Xanthonen. Er zijn maar liefst 50 soorten Xanthonen te vinden in de Mangosteenvrucht. De meest krachtige xanthonen zijn te vinden in de schil van de vrucht. Terwijl de meeste mensen veel gehoord hebben over de algemeen bekende antioxidanten vitamine C en E zijn maar weinig mensen zich bewust van de ongelooflijk sterke antioxidante kracht van de xanthonen en de andere vele andere fyto-chemicaliën die de Mangosteen bezit. Xanthonen zijn natuurlijke plantaardige stoffen die onlangs nog werden geprezen door talrijke wetenschappers en onderzoekers.

Moringa plant.
Moringablad is ongekend rijk aan vitaminen, mineralen, eiwitten, essentiële aminozuren, bladgroen, antioxidanten en bioflavinoïden. Door deze uitgebreide rijkdom is Moringa een ideale toevoeging aan ons dagelijks dieet waarin vaak nogal eens iets ontbreekt. Moringa geeft u energie en versterkt het natuurlijke afweersysteem, bovendien zijn veel Moringaproducten smaakvol, eenvoudig te nuttigen en 100% natuurlijk

 

Het gaat om natuurlijke producten en glutenvrij zoals vruchtendrankjes, Sportdrankjes, Shampoo, Conditioner, Hand en Bodywash en lotion en meer. Alles op het gebied van Gezondheid en Schoonheid.

 

 

Greenway

Alles op ecologische basis!

Ecologische producten zijn producten waar sterk rekening gehouden is met het milieu. Biologische producten zijn producten zonder kunstmatige toevoegingen. Bijna altijd zijn biologische producten ook ecologische producten.

GreenWay heeft voor ons een perfecte oplossing gecreëerd en heeft een prachtig missie: zorg goed voor jou gezondheid en die van de aarde door een leven te creëren zonder chemicaliën en plastic in huis!


Williams Talentbox


Adres: Voeghoutenstraat 204  
Postcode: 7891 LH  Klazienaveen 

Telefoonnummer: 06 - 43 54 60 16 
Email: williamstalentbox@gmail.com


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.