VloerenGordijnshop.nl; ook je specialist voor de mooiste kinderkamers!

Rating: 5 sterren
1 stem

Kinderkamers inrichten is hartstikke leuk, want in een kinderkamer mag alles lekker speels zijn en kun je je creativiteit de vrije loop laten. Het inrichten van de kinderkamer begint vaak bij de vloer; kies je voor tapijt, vinyl, laminaat of pvc. Ieder materiaal heeft zijn voor en nadelen, in onze winkel laten we je graag de mogelijkheden zien.

Daarnaast zijn de kleuren die je gebruikt heel bepalend voor de sfeer die je creëert in een kinderkamer. Houd er rekening mee dat kinderen vaak jaren met een kamer moeten, dus kies misschien niet voor kleur die ze nu prachtig vinden maar waarvan je zelf denkt dat ze er over twee jaar wel op uitgekeken zullen zijn.
Een kinderkamer in neutralere tinten kun je prachtig aanvullen met een uitgesproken behang, bijzondere gordijnen en super leuke kussentjes of andere accessoires.
Zo geef je een kinderkamer de sfeer die past en kun je hem makkelijk aanpassen aan de leeftijd van je kind.

In onze winkel bieden we je veel keuze in kleuren en patronen en natuurlijk kun je je ook online oriënteren via gordijnshop.nl.
Woon je in de buurt dan meten en plaatsen we alles graag voor je!

Niet alleen voor kinderkamers kun je bij ons terecht; we verzorgen graag de volledige stoffering van je huis.
Je kunt bij ons terecht voor een prachtige collectie vloeren, karpetten en raamdecoratie en natuurlijk de grootste collectie showbanen in de regio zodat het maken van een keuze voor je nieuwe gordijnen makkelijk wordt.

We zien je graag in onze winkel of op onze webshop voor een goed advies en veel inspiratie!


VloerenGordijnshop.nl

Adres: Het Hoekje 39
Postcode: 7913BB Hollandscheveld

Telefoonnummer: 0528-342340
Email: info@gordijnshop.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.